Posavska stranka

VOLIM SVOJU POSAVINU!

ps izbori 2018 banner 728X90

Veličanstven skup Posavske stranke u Domaljevcu

pole skup domlajevacU čevrtak 04.10.2018. godine Posavska stranka održala je predizborni skup u Domaljevcu. Bio je to središnji skup za općinu Domaljevac-Šamac. Iako Posavska stranka ne spada u red onih koje se smatraju velikim ili najvećim skup u Domaljevcu ostavio je sasvim drugačiji dojam. Dvorana HKC-a u Domaljevcu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.

Svoje izlaganje su imali predsjednik Posavske stranke Ninoslav Sušilović, predsjednik OO Posavske stranke za općinu Domaljevac-Šamac Petar Dujmeneović i tajnik stranke Đuro Kesić Pole.

Predsjednik Sušilović je pozdravio prisutne izrazivši zadovoljstvo spremnošću Domaljevčana da dignu svoj glas, da pokažu kako znaju misliti drukčije i kako mogu i hoće ustrajati u borbi za svoja prava i interese.

Petar Dujmenović je iznio oštre kritike prema vladajućoj garnituri ne štedeći ni jednu razinu vlasti. Kritizirao je depopulacijsku politiku aktualne vlasti i neučinovite mjere koje se nisu pokazale dostatnim da se iseljavanje stanovništva zaustavi i pronatalitet podigne na višu razinu. Također je u nakraćim crtama iznio smjernice iz programa Posavske stranke gdje je akcent dao na razvoju gospodasrtva koji mora biti popraćen značajnim ulaganjem kapitala i investicija. U ime posavske stranke obećao je veće stimulativnije mjere kroz dječi doplatak, stipendije i besplatne udžbenike za sve učenike.

Đuro Kesić Pole u svom obraćanju istakao je komparativne prednosti i vrijednote kandidata sa liste Posavske stranke. Ukazao je na niz propusta aktualne vlasti u Županiji Posavskoj s osvrtom na manjkavosti politike na općini Domaljevac-šamac. Mislimo drukčije i spremni smo raditi drukčije zaključeno je sa govrnice u Domaljevačkom HKC-u.

skup domaljevac

Kandidati i programske smjernice okupljenim su predstavljeni na video portalu, a za sve sudionke skupa upriličeno je pečenje s grila uz dostatnu ponudu pića.

U zabavnom dijelu programa goste su zabavljale Vesele Domlječanke.

Program je završen dostojanstveno uz izraženo zadovoljstvo svih sudionika skupa jer je skup Posavske stranke nadmašio sva očekianja.

skup domaljevac

IZBORI 2018. - Medijsko obraćanje

posavska 2018 250Poštovani birači, žitelji Županije Posavske,

Gdje se danas nalazi naša županija, najzaostalija županija u FBiH, gurnuta u sramotu, propadanje i iseljavanje, postalo je jasno apsolutno svima.

Posavska stranka je i do sada upozoravala na loš rad vlasti i nudila programe koji bi spriječili ili barem ublažili situaciju u kojoj smo se sada našli, međutim, slatke laži i prazna obećanja uz pokoju markicu jednokratne pomoći su očigledno bili primamljiviji.

Utemeljena OO Posavske stranke za općinu Bosanski Brod

bnos brod 05 malaDana 17.04. 2016. godine u Sl. Brodu je održana osnivačka slupština Posavske stranke za općinu Bosanski Brod. Izabrana su radna tijela i novo vodstvo stranke Općinske organizacije PS za općinu Bosanski Brod. Za Predsjednika OO Bosanski Brod izabran je Anto Marinić. Za tajnika stranke izabran je Toma Sedlo, dok su za dopredsjednike stranke izabrani Mato Kljajić i Dražen Kurdija.