Posavska stranka

VOLIM SVOJU POSAVINU!

ps izbori 2018 banner 728X90

Posavska stranka na obljetnici SPP-a

susilovic-budimir2Stranka pravde i povjerenja ovih dana je obilježila godišnjicu svog postojanja i djelovanja. Na središnju ceremoniju obilježavanja godišnjice stranke pozvana je i Posavska stranka. U izaslanstvu PS bilu su predsjednik stranke Ninoslav Sušilović, dopredsjednik PS Goran Martić i gl. tajnik Petar Dujmenović. Na svečanoj sjednici Predsjednik Sušilović se i obratio nazočnima.

U nastavku prenosimo govor predsjednika Sušilovića.

Posavska stranka na obljetnici 103. derventske HVO brigade

derventa-polaganje-vijenacaNa poziv Udruge veterana 103. derventske HVO brigade Posavska stranka je sudjelovala na proslavi obljetnice te brigade u Derventi. Delegacija Posavske stranke na čelu s predsjednikom Sušilovićem položila je vijenac i zapalila svijeću kod spomen križa za pale branitelje HVO-a na derventskom groblju. Poslije opijela, također je odana pošta poginulim branitaljema 103. HVO brigade islamske vjeroispovjesti na muslimanskom groblju.

Osvrt na 22. sjednicu Skupštine ŽP

skupstina sjednica-zpKao i svaka sjednica Skupštine tako je i ova započela "aktualnim satom" odnosno zastupničkim pitanjima i inicijativama. S obzirom da me je predsjednik Vlade na pretprošloj sjednici, na moje pitanje "Kada ću dobiti odgovore na svoja pitanja?" priupitao "Tko mi to nije odgovorio?" ponovio sam pitanja na koja do sada nisam dobio odgovore:

Poziv za imenovanje stručne Vlade

nino-psU događanjima koja su obilježila protekle dane, kao i u mnogim drugim javnim pa i privatnim komentarima osoba i društvenih grupa, provlače se određene priče o položaju i ulozi Posavske stranke. Osobito su takve priče prisutne kod osoba koje su na (ili oko) vlasti i koje se zbog osobnih grijeha i rezultata svoga (ne)rada plaše svake jasne i nedvosmislene kritike, koju Posavska stranka, nažalost među rijetkima, dostajanstveno upućuje u cilju zaštite javnog interesa ljudi i prostora na kojem živimo, radimo i umiremo.