Posavska stranka

VOLIM SVOJU POSAVINU!

ps izbori 2018 banner 728X90

Skupština Posavske stranke

skupstina bazik mala

U nedjelju 10 svibnja u prostorijama Mjesnog doma u Baziku, održana je redovita i izborna Skupština Posavske stranke. Delegirani članovi Skupštine iz svih općina Županije Posavske izabrali su novo rukovodstvo stranke koje će stranku voditi u naredne 4 godine.

Osvrt na 7. izvanrednu sjednicu Skupštine ŽP

skupstina-zp2Praksa je, nažalost, pokazala da je jedan od glavnih razloga sazivanja izvanrednih sjednica "prebijanje stvari preko koljena". Iako je vrlo rijetko bilo stvarnih razloga za hitnost čak 7 sjednica u ovome mandatu su sazvane kao "izvanredne". To znači da se materijali mogu podijeliti samo tri dana prije održavanja sjednice, a skupštinski odbori i komisije se, u pravilu, ne sastaju niti daju mišljenje o predloženim materijalima. Upravo tako je bilo i ovaj puta (15.09.2014.).

Najveća nepogoda nije poplava nego Vlada ŽP

PS logo 220Veliki broj stanovnika naše Županije razmišlja o tome kako je Vlada Županije Posavske mogla i trebala biti puno bolja i poštenija. Te se želje i danas čuju među ljudima koji se zgražaju nad Vladinom politikom i koji smatraju, u najvećem broju slučajeva, da Županija ide u propast, a narod u iseljavanje i nestanak sa ovih prostora..