Edit

O nama

Posavska stranka je utemeljena 14.04.2010. godine u Orašju kada je Osnivačka skupština usvojila Programsku deklaraciju i druge normativno-pravne akte.

Prema temeljnom aktu stranke Posavska stranka je: regionalna, socijalna, narodna, proeuropska i demokratska stranka

Kontaktirajte nas

 Priopćenje: Manipulacija tuđom nesrećom se nastavlja

26.08.2014. godine u zgradi Vlade Županije Posavske održan je drugi krug potpisivanja ugovora između Vlade ŽP, Općine Orašje i korisnika pomoći za obnovu poplavljenih stambenih objekata. I ponovno je od ovog čina napravljena (predizborna) parada i “svečanost” sa slikanjem i čestitanjem (!?) u kojoj su ljudi, u nesreći koja ih je snašla, iskorišteni za jeftinu političku promidžbu.

Ako već nešto dijelite ljudima iz proračuna, predsjedniče Vlade, učinite to kako dolikuje problemu u kojem su se ti ljudi našli i učinite to bez slikanja i farse. Podijelite ljudima pomoć kako ih slijedi kao dostojanstvene ljude, a ne kao vaše sluge koje tjerate u njihovoj nuždi da vam “jedu iz ruke”. Grijeh je to pred Bogom i narodom kojeg predstavljate!

Ako ste već postali takav vatreni zastupnik transparentnosti u radu predlažemo da se slikate s ugovorima i osobama kojima ste prodali naša poduzeća u privatizaciji koju ste vodili, s onima koji izvode javne radove, grade ili održavaju puteve ove Županije, isporučuju plin za grijanje škola i javnih objekata, “kose” savske nasipe i dr.

Nemojte fingirati transparentnost na crkavici poplavljene sirotinje, a skrivati ugovore koji nekima donose milione maraka iz proračuna Županije Posavske.

Posavska stanka

Predsjednik

Ninoslav Sušilović

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Izboru su tu - izađite na izbore!

Iskoristite svoje građansko pravo. Nemojte da drugi odlučuju umjesto Vas!

Zajedno možemo postići znatno više nego što svatko od nas može postići sam.

Kontaktirajte nas

Želite nas kontaktirati. U polje ispod upišite točnu Vašu e-mail adresu i kliknite na POŠALJI.

Kontaktirat ćemo Vas na upisanu adresu u najkraćem mogućem roku.

© 2021. Posavska stranka - Sva prava pridržana.