Edit

O nama

Posavska stranka je utemeljena 14.04.2010. godine u Orašju kada je Osnivačka skupština usvojila Programsku deklaraciju i druge normativno-pravne akte.

Prema temeljnom aktu stranke Posavska stranka je: regionalna, socijalna, narodna, proeuropska i demokratska stranka

Kontaktirajte nas

 Utemeljena OO Posavske stranke za općinu Bosanski Brod

Dana 17.04. 2016. godine u Sl. Brodu je održana osnivačka slupština Posavske stranke za općinu Bosanski Brod. Izabrana su radna tijela i novo vodstvo stranke Općinske organizacije PS za općinu Bosanski Brod. Za Predsjednika OO Bosanski Brod izabran je Anto Marinić. Za tajnika stranke izabran je Toma Sedlo, dok su za dopredsjednike stranke izabrani Mato Kljajić i Dražen Kurdija.

Svi oni su po funkciji u šli u u Općinski odbor stranke s tim da su u sedmeročlani odbor još zabrani Nikola Jozić, Fehim Jusufbegović i Ivo Jozić.

Predsjednik stranke Nnoslav Sušilović je pozdravio članove skupštine i zahvalio im se na ustrajnosti da utemelje općinsku organizaciju za općinu Bosanski Brod.

Skupu se kao gost obratio plehanski vikar fra Mirko Filipović koji je čestitao prisutnima na onome što su formirali ovaj OO PS Brod. Fra Mirko smatra da se ovim sredstvima treba boriti za opstanak i povratak u Bosansku Posavinu. Istakao je nužnost borbe za Bosanku Posavinu jer dosadašnjih 5% izbornog koje je do sada bilo aktivno nije dovoljno i da treba povećati angažman onih kojima je stalo do Bosanske Posavine.

Novoizabrani predsjednik Marinić se zahvalio prisutnima na ukazanom povjerenju i pozvao cijelo biračko tijelo na okupljanje, na stranačko organiziranje kroz tijela Posavske stranke. Marinić je istaknuo da nije kasno i da ima ljudi koji hoće raditi i za opći, a ne samo za vlastiti interes kao je to slučaj s većinom sadašnjih izabranih predstavnika naroda u Bosanskom Brodu.

posavskastranka.org

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Izboru su tu - izađite na izbore!

Iskoristite svoje građansko pravo. Nemojte da drugi odlučuju umjesto Vas!

Zajedno možemo postići znatno više nego što svatko od nas može postići sam.

Kontaktirajte nas

Želite nas kontaktirati. U polje ispod upišite točnu Vašu e-mail adresu i kliknite na POŠALJI.

Kontaktirat ćemo Vas na upisanu adresu u najkraćem mogućem roku.

© 2021. Posavska stranka - Sva prava pridržana.