Edit

O nama

Posavska stranka je utemeljena 14.04.2010. godine u Orašju kada je Osnivačka skupština usvojila Programsku deklaraciju i druge normativno-pravne akte.

Prema temeljnom aktu stranke Posavska stranka je: regionalna, socijalna, narodna, proeuropska i demokratska stranka

Kontaktirajte nas

 Veličanstven skup Posavske stranke u Domaljevcu

U čevrtak 04.10.2018. godine Posavska stranka održala je predizborni skup u Domaljevcu. Bio je to središnji skup za općinu Domaljevac-Šamac. Iako Posavska stranka ne spada u red onih koje se smatraju velikim ili najvećim skup u Domaljevcu ostavio je sasvim drugačiji dojam. Dvorana HKC-a u Domaljevcu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta.

Svoje izlaganje su imali predsjednik Posavske stranke Ninoslav Sušilović, predsjednik OO Posavske stranke za općinu Domaljevac-Šamac Petar Dujmeneović i tajnik stranke Đuro Kesić Pole.

Predsjednik Sušilović je pozdravio prisutne izrazivši zadovoljstvo spremnošću Domaljevčana da dignu svoj glas, da pokažu kako znaju misliti drukčije i kako mogu i hoće ustrajati u borbi za svoja prava i interese.

Petar Dujmenović je iznio oštre kritike prema vladajućoj garnituri ne štedeći ni jednu razinu vlasti. Kritizirao je depopulacijsku politiku aktualne vlasti i neučinovite mjere koje se nisu pokazale dostatnim da se iseljavanje stanovništva zaustavi i pronatalitet podigne na višu razinu. Također je u nakraćim crtama iznio smjernice iz programa Posavske stranke gdje je akcent dao na razvoju gospodasrtva koji mora biti popraćen značajnim ulaganjem kapitala i investicija. U ime posavske stranke obećao je veće stimulativnije mjere kroz dječi doplatak, stipendije i besplatne udžbenike za sve učenike.

Đuro Kesić Pole u svom obraćanju istakao je komparativne prednosti i vrijednote kandidata sa liste Posavske stranke. Ukazao je na niz propusta aktualne vlasti u Županiji Posavskoj s osvrtom na manjkavosti politike na općini Domaljevac-šamac. Mislimo drukčije i spremni smo raditi drukčije zaključeno je sa govrnice u Domaljevačkom HKC-u.

Kandidati i programske smjernice okupljenim su predstavljeni na video portalu, a za sve sudionke skupa upriličeno je pečenje s grila uz dostatnu ponudu pića.

U zabavnom dijelu programa goste su zabavljale Vesele Domlječanke.

Program je završen dostojanstveno uz izraženo zadovoljstvo svih sudionika skupa jer je skup Posavske stranke nadmašio sva očekivanja.

posavskastranka.org

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Izboru su tu - izađite na izbore!

Iskoristite svoje građansko pravo. Nemojte da drugi odlučuju umjesto Vas!

Zajedno možemo postići znatno više nego što svatko od nas može postići sam.

Kontaktirajte nas

Želite nas kontaktirati. U polje ispod upišite točnu Vašu e-mail adresu i kliknite na POŠALJI.

Kontaktirat ćemo Vas na upisanu adresu u najkraćem mogućem roku.

© 2021. Posavska stranka - Sva prava pridržana.