Edit

O nama

Posavska stranka je utemeljena 14.04.2010. godine u Orašju kada je Osnivačka skupština usvojila Programsku deklaraciju i druge normativno-pravne akte.

Prema temeljnom aktu stranke Posavska stranka je: regionalna, socijalna, narodna, proeuropska i demokratska stranka

Kontaktirajte nas

 Izvještajna skupština Posavske stranke OO Orašje

U nedjelju, 02. lipnja 2013. godine u Orašju je održana II izvještajna skupština Općinske organizacije Posavske stranke iz Orašja. Osim članstva općinske organizacije stranke skupštini su sudjelovali članovi Predsjedništva stranke, gosti iz susjednih općinskih organizacija stranke i drugi gosti i prijatelji stranke. Skupštinom je predsjedavao Joso Živković, a izvješće o radu stranke za protekli period podnio je tajnik OO PS Orašje Cristijan Oršolić. Izvješće je usvojeno jednoglasno bez suzdržanih glasova i glasova protiv.

Na istoj skupštini odabrana su tri nova člana Općinskog odbora Posavske stranke čime je upotpunjeno ovo stranačko tijelo. Kako je istaknuto, nužnost proširenja Predsjedništva OO je utemeljena na širenju stranačke baze i izbor ravnomjerne zastupljenosti članstva po teritorijalnom principu samo je logičan slijed u aktivnostima stranke na području općine Orašje.

Skupština je jednoglasno usvojila i Plan rada Općinske organizacije stranke za naredni period koji nedvosmisleno očitava jasne namjere Posavske stranke da zadrži svoju prepoznatljivost ali i odlučnost da ustraje u svojim programskim ciljevima koji su poglavito vezani uz borbu protiv politike indolentne aktualne vlasti u ŽP i težnji da se Posavini trgne iz gospodarske i svake druge letargije, a žeteljima Posavine omogući život dostojan čovjeka.

Po završetku službenog dijela skupštinskog zasjedanja za sve nazočne upriličen je prigodni domjenak.

Posavska stranka

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Izboru su tu - izađite na izbore!

Iskoristite svoje građansko pravo. Nemojte da drugi odlučuju umjesto Vas!

Zajedno možemo postići znatno više nego što svatko od nas može postići sam.

Kontaktirajte nas

Želite nas kontaktirati. U polje ispod upišite točnu Vašu e-mail adresu i kliknite na POŠALJI.

Kontaktirat ćemo Vas na upisanu adresu u najkraćem mogućem roku.

© 2021. Posavska stranka - Sva prava pridržana.