Edit

O nama

Posavska stranka je utemeljena 14.04.2010. godine u Orašju kada je Osnivačka skupština usvojila Programsku deklaraciju i druge normativno-pravne akte.

Prema temeljnom aktu stranke Posavska stranka je: regionalna, socijalna, narodna, proeuropska i demokratska stranka

Kontaktirajte nas

 Usvojen amandman Posavske stranke

Na jučerašnjem zasjedanju Skupštine Županije Posavske, iako s minimalno potrebnih 11 ruku, usvojen je amandman Posavske stranke na Odluku o dopuni Odluke o osnovicama i stopama doprinosa za obvezno zdravstveno osiguranje u Županiji Posavskoj kojim se obvezuje Vlada Županije Posavske da uplaćuje doprinose za zdravstveno osiguranje za osobe sa tjelesnim i duševnim smetnjama koje su nesposobne za samostalan život i rad, a kojima je ta nesposobnost utvrđena prema važećim propisima u FBiH sa 90 ili 100% oštećenja organizma.

Iako se radi o neupitno socijalno osjetljivom amandmanu koji barem djelomično olakšava život najugroženijim kategorijama stanovništva naše općine pojedini zastupnici su pokazali bešćutnost i po ovakvim pitanjima pokazujući i dokazujući da su im politika i stranačka stega iznad svih normi ljudskog dostojanstva i suosjećanja s najpotrebitijima.

Napišite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Izboru su tu - izađite na izbore!

Iskoristite svoje građansko pravo. Nemojte da drugi odlučuju umjesto Vas!

Zajedno možemo postići znatno više nego što svatko od nas može postići sam.

Kontaktirajte nas

Želite nas kontaktirati. U polje ispod upišite točnu Vašu e-mail adresu i kliknite na POŠALJI.

Kontaktirat ćemo Vas na upisanu adresu u najkraćem mogućem roku.

© 2021. Posavska stranka - Sva prava pridržana.